tisdag 26 januari 2010

Me in the kitchen, total mismatch!

Jsg ska aldrig bli kock! Fyfan säger jag bara! Jag blir sönderstressad av att laga mat, stek där, koka här, skär det där, krydda, sänk värmen, ta fram det, höj värmen där! And so on, gah!

Jag skulle fixa lunch till mig och Erica medan hon var ute med Rutan så jag kollade i frysen vad vi hade, inte mycket kan jag lova. Men till slut hittade jag en påse hamburgare, lite ärtor och majs, bingo! Så jag satte på plattan och hällde upp ärtorna och majsen i en skål, kollade i kylen efter lite mer grejjs att ha i, paprika och morötter. Sen skulle jag lägga hamburgarna i pannan, men när jag öppnade påsen låg där inga hamburgare, nej det var bröd, jävla skit!

Fettet var nära att brännas så jag slängde snabbt i ärtor och majs innan jag kom på att shit, de blir ju klara på två röda! Morötterna kommer ju ta år innan de blir färdiga! Så bort med dem igen och börja istället skala och skiva morötter snabbt som fan och på med det.


När jag sen stod och skivade paprika kom jag på att vi kan ju inte bara äta grönsaker, så fram med lite potatis. Juste, potatis tar också år att bli klart när de ska råstekas! Tur att jag är the master of the potatisskalare så det gick snabbt att skala, som en liten bonus så var hälften av dem delvis mögliga så jag fick leta fram en kniv och skära bort det innan de äntligen kunde skivas och läggas i pannan.

Äpplen, jag vill ha äpplen i! Det är ju gott. Fram med det och börja rensa och skiva, JÄVLAR! Fettet i pannan är slut, maten bränner! In i kylskåpet och hämta mer smör fortfortfort! På med MASSA fett så jag slipper hålla koll på det lika mycket, hoppas grönsakerna kan simma.

När allting äntligen var färdigt och jag hade dukat kom Erica hem, p
erfekt tajming! Nu kunde jag äntligen pusta ut och äta, trodde jag. Jg hade ju glömt såsen, jävla skit! Men som tur är så är jag även master of the såsmaking så det tog bara någon minut så var den klar. Äntligen klart! På riktigt denna gången.

Tur att det blev gott annars hade jag börjat gråta.



Inga kommentarer: